יום שני, 27 באוקטובר 2014

טראפלס תמרים ובוטנים

הכנה: לאה ברזל     צילום: דניאל לילה    סגנון: עמית פרבר



טראפלס תמרים ובוטנים

כל כך קלים להכנה, מתוקים טעימים ומפתיעים, והכי הכי חשוב – בריאים!

כמות: 20 יחידות

החומרים:

10 תמרים
2 כפות יין אדום מתוק
40 בוטנים קלויים ללא קליפה או שקדים לא קלויים
20 אגוזי לוז קלויים ללא קליפה

אופן ההכנה:

מגלענים את התמרים ומשרים כ 2 דקות במים חמימים, מסננים מהמים וטוחנים במעבד או בלנדר לעיסה אחידה ודביקה, קוצצים את הבוטנים דק, ומוסיפים חצי מכמות הבוטנים הקצוצים אל התמרים, מוסיפים את היין ומערבבים היטב.
מצפים אגוז לוז שלום במחית התמרים ומגלגלים לכדור קטן.
את מחצית הבוטנים הקצוצים שנותרו שוטחים בצלחת ומגלגלים מעליהם את הכדורים, מניחים בצלחת ומגישים.

תנאי אחסון:

בחוץ – עד 3 ימים, במקרר – עד חודש, וכן במקפיא.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה