יום חמישי, 13 בנובמבר 2014

סלט סלזר

הכנה: לאה ברזל     צילום: דניאל לילה    סגנון: עמית פרבר

סלט סלזר

הסלק תפקידו לסלק את הרדיקלים החופשיים מהדם, ולכן מומלץ לאכול מסלט זה לפחות פעמיים בשבוע, לסוכרתיים - יש להגביל את אכילת הסלט, הסלק גורם לפעילות מעיים, לא מומלץ לאכול כמות גדולה לאנשים שסובלים מקיבה רכה. 
סלט צבעוני, מעניין ומגוון, אין צורך לבשל את הסלק, מקלפים את הסלק, גוררים אותו במעבד מזון דק דק כך שנשאר בו את כל הוויטמינים והמינרלים, והטעם רק משתבח...!

קופסא בנפח 1 ליטר

חומרים:
  •  2 סלק
  • 2 גזר
  • 1 בצל סגול
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כמון
  • צרור כוסברה או פטרוזליה.

אופן ההכנה:

גוררים במעבד מזון את הסלק הגזר והבצל,
קוצצים דק את הכוסברה, ומוסיפים אל הירקות,
מוסיפים את שאר החומרים, 
מערבבים היטב, משהים מינימום שעה לספיגת הטעמים ומגישים.


תנאי אחסון:
במקרר עד 4 ימים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה