יום שלישי, 11 בנובמבר 2014

פשטידת קישואים על המחבת

הכנה: לאה ברזל     צילום: דניאל לילה    סגנון: עמית פרבר


פשטידת קישואים על המחבת

ארוחת ערב האולטימטיבית זו חביתת ירק שמשדרגת את כל הארוחה, אני אישית מגישה את כל הכמות הזו ל2 סועדים כמובן בתוספת גבינה לבנה וסלט גדול, והאמת שזה כל כך משביע שלא צריך לאכול גם לחם, וכך הרווחנו ארוחה דלת קלוריות, משביעה ומלאה בבריאות.

ניתן להכין את הפשטידה פרווה ללא הגבינה, וכן להוסיף ירקות נוספים כמו גזר, בטטה, וכן עלים ירוקים כמו: עלי מנגולד, פטרוזליה. 

כמות: מחבת עגולה בקוטר 20-25

  • החומרים:
  • 2 קישואים גדולים
  • 1 תפוח אדמה
  • 3 ביצים
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • 50 גר' גבינה צפתית מעודנת – לבחירה

אופן ההכנה:

גוררים את הקישואים והתפוח אדמה, קוצצים את הבצל ירוק, חותכים את הגבינה לקוביות, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב, מחממים מחבת טפלון עם טיפת שמן, ומעבירים את השמן בנייר סופג על פני כל המחבת, יוצקים את הבלילה אל המחבת ומבשלים מכוסה בלהבה נמוכה כ10 דקות, הופכים על גבי צלחת וממשיכים את הבישול עם מכסה למשך 5 דקות נוספות ומגשים.

תנאי אחסון: 
במקרר עד יומיים, בהקפאה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה